Курс по Рейки I ниво през юни

На 14-15 юни (събота-неделя) 2014 година в гр. София предстои провеждането на курс по Рейки I ниво.

Моля ако желаете да се запишете и да получите допълнително информация, да свържете се с  мен от тук>>

Продължителност на курса: два дни – събота и неделя от 11.00 часа до 18.00 часа.

 

 

  • Курса започва се с уводна част за това какво е Рейки, какво представлява енергията. Как функционира нашето енергийно и физическо тяло, къде се намират нашите енергийни центрове (чакри), връзката им с енергийните меридиани, с жлезите с вътрешна секреция и обмяната на веществата. Каква е връзката ни с природата и планетата ни .
  • Изяснява се начина, по който несъзнателно повлияваме на подсъзнанието и съответно как това влияе на нашите енергийни центрове (чакри) и реакциите на тялото в следствие на това.
  • След първата настройка (инициация) се научаваме как да даваме Рейки на самите нас и на околните чрез пълен, кратък сеанс и групово предаване на Рейки. До края на курса се правят общо 4 инициации.
  • Изучава се историята на Рейки, за неговият преоткривател Микао Усуи, препоръките му за здравословен начин на живот, различните течения на Рейки и много други интригуващи въпроси касаещи практиката и нейното максимално овладяване.
  • Основна цел на курса е да се научат начините за балансиране на чакрите, повишаване на жизнения тонус, засилване на интуицията, лечение на стреса и подобряване на здравето.

Цена на курса 130 лв.

Ако искате да посетите курса обадете се или пишете от тук>> 
Можете да се запишете и през FaceBook
Място на провеждане:

Category : Събития Posted on май 26, 2014

Leave a Reply

%d bloggers like this: