Рейки

Терапията с Рейки е с продължителност около 1:00 час до 1:30 часа. При желание за провеждане на сеанс пишете ни от тук, за да уточним подробностите.

  • Възможни са посещения във вашия дом или офис.

Предаването на Рейки енергия води до изцелението на човек, лекува не само физическото тяло на човека, но действа също така на емоционално, подсъзнателно и духовно ниво. Без всякакви лекарства и други процедури, но и без да си противоречи с който и да е друг метод на лечение, Рейки води до изцеление дори и при най-страховитите за нас заболявания. Примери за това може да даде всеки, който активно се занимава с Рейки или е усетил въздействието му. Рейки помага и на напълно здравите хора за решаването на техните житейски проблеми и ускорява духовното им развитие. Сеанси с Рейки могат да се правят също на животни и растения. Рейки е една от най-лесно достъпните система за самолечение в алтернативната медицина, която се използва по целия свят.

Ефектът при терапия с Рейки е: повишаване на съзиданието, засилване на интуицията, намаляване на стреса и напрежението, отстраняване на причините за болестите, балансиране и усилване на енергията, пречистване, изцеление, удължаване на живота.

Запазете си час за терапия и лечение с Рейки:

>> Лична сесия на живо или онлайн

 

%d bloggers like this: