Прана

Какво е Прана и как работи?

Енергията на живота, която поддържа организма силен и жив се нарича пранаили КИ. Прана думата произлиза от санскрит и тя е призната от почти всички култури. Тя се нарича ki на японски, Чи на китайски, Nephesch в Ebreo, ЕОЦКП на каталонски, Пнеума на гръцки език, мана в Полинезия, and Руа на иврит, което означава „дъх на живот“.

Праната може да бъде излъчена от човек към всичко останало с лечебна цел. В последните век, в Европа, Америките и Австралия навлизат обновени древните учения, които с хилядолетия са били пазени в азиатските манастири. Най-известните от тях – Рей-ки – Микао Усуи и Лечение с прана на Мастър Чоа Кок Сюи. Работата с различни цветове прана дава възможност за по-добри и бързи резултати при различните заболявания. Възпаление, открита рана, пречистване на кръвта, лечение на късогледство, страхова невроза … към всяка болест се подхожда по различен и възможно най-ефективен начин.

Праната може да се ползва във всички области на живота. Познанията за нея правят различна всяка секунда съзнателен живот.

Запазете си час за терапия и лечение с Прана:

>> Лична сесия на живо или онлайн