Етерични масла

Етеричните масла са органични съединения, коитосеизвличатотрастенияи имат невероятни лечебни свойства, те са природата в най-концентриранатай форма. Те са извлеци от кората, цвета, плода, листата, коренитеили семената на еднорастение и само една капка притежава невероятни целебни свойства.

Извличайки маслата от тези растения ние получаваме най-силнитеим лечебни свойства.

Същите тези масла предпазват растенията от насекоми, от неблагоприятни метеорологични условия, помагат им да се адаптират към заобикалящата ги среда и им помагат в опрашването. Приемайки етерични масла ти се възползваш от защитните и полезни сили на даденото растение.

Етеричните масла са много малки молекули, които могат да минават през нашите клетки и дори да преминат през кръвно-мозъчната бариера.! Истинската сила на етеричните масла е, че нямат еднократен ефект (както лекарствата), а третират първопричината, поради която тялотони е загубило своя присъщ баланс, за да може то само да се излекува. Познати са ни над 3,000 ароматни съединения, които определят ползите, аромата и естеството на етеричното масло.

Защо да използваме етерични масла?

Всеки човек има различни нужди. Защастие етеричните масла имат много широк спектър на действие и могат да донесат ползи на всички ни, включително за тези, които имат здравословни проблеми. Етеричнитемасла придобиват все по-голяма популярност, тъй катопозволяват на всеки да избере своя път, според своите нужди и опит, а не предлагат еднакъв път за всеки човек.
Самостоятелно или в комбинация с други методи (енергийни практики, коучинг) се постигат чудесни и дълготряйни резултати.

Какво представлява терапията с етерични масла?

След консултация с вас и диагностика ще установя от какво се нуждаете за да постигнете желаните резултати. Следващата стъпка ще е да изготвя за вас индивидуален план за работа, по който да правите крачки към поставената цел.

Запазете си час за терапия и/или консултация:

>> Лична сесия на живо или онлайн