Рейки 1 ниво

Структура на курс 1 ниво Рейки

Продължителност на курса: два дни – събота и неделя от 11.00 часа до 17.00 часа.

  • Започва се с уводната част за това какво е Рейки, какво представлява енергията. Как функционира нашето енергийно и физическо тяло, къде се намират нашите енергийни центрове (чакри), връзката им с енергийните меридиани, с жлезите с вътрешна секреция и обмяната на веществата. Каква е връзката ни с природата и планетата ни .
  • Изяснява се начина, по който несъзнателно повлияваме на подсъзнанието и съответно как това влияе на нашите енергийни центрове (чакри) и реакциите на тялото в следствие на това.
  • След първата настройка (инициация) се научаваме как да даваме Рейки на самите нас и на околните чрез пълен, кратък сеанс и групово предаване на Рейки. До края на курса се правят общо 4 инициации.
  • Изучава се историята на Рейки, за неговият преоткривател Микао Усуи, препоръките му за здравословен начин на живот, различните течения на Рейки и много други интригуващи въпроси касаещи практиката и нейното максимално овладяване.
  • Основна цел на курса е да се научат начините за балансиране на чакрите, повишаване на жизнения тонус, засилване на интуицията, лечение на стреса и подобряване на здравето.

Датите на провеждане се оповестяват на сайта.  За повече информация и записване, както и за сформиране на нов курс на обучение. За записване  тук >>

!!! За индивидуални настройки тук >>

%d bloggers like this: